13 sep

05.47 Fikar. Huvudvärk..men de hade jag redan igårkväll så den är intränad.

Drömde att jag hade en sån där rumpa som RIKTIGT tjocka har. Som står ut liksom. Jag hade ingen aning men till slut såg jag mej i spegeln och de va sant.

Valet….utan att ta nån ställning alls så förstår jag inte hur detta går ihop. Demokrati i Sverige. SD näst största parti. Större än de andra ”blåa”. De är en anledning till vinsten. De andra blåa som är mindre vägrar samarbeta med dom. Oavsett ALLT är de jättekonstigt.

Igår red jag Festus. Ja visst behöver hästar vara mer framme för skänkeln. Allt är relativt. Lätt o bli lite ”lurad” att de är de…. man får kolla hela tiden. Kommer ihåg på Peter Marken tiden va han sa. Du ska ställa frågor till hästen hela tiden.Bra sagt .(som vanligt)

Hoppas på nya skor på Iogurte idag. Format en ny tanke i mitt huvud, att strunta i Linköping och Dressagepower. Cupen för hästar 7-9 år som går St Georg. De 20 bästa kommer med o de kanske jag gör …de 10 bästa där final. De gör jag inte. De andra ÄR bättre. Kvittar kanske , om allt vore gratis kvitta de. Uppstallning,bränsle mm. Känner lite sluthets att höja min kval% och det är inte så många tillfällen kvar för de.

Jag ska dit oavsett då de är domarkurs. Men de är skillnad o knöla med hästar o allt än o lyxa i personbil o va på kurs. Njae så får de nog bli ……

Idag ska jag till Örebro, en sån där sen kväll. Börjar sent slutar sent. Verkar vara ett riktigt skitväder ute…..I morron Karlskoga.

Fin insekt i Sunne