11-12 sep

05.39 Fikar. Satte på TV och blev lite gla….en stund iallafall.Håller tummar för ”blå” sidan.

Åkte lördag till Surahammar för dömning.Va lite o döma men ´fint väder och kul o träffas. Inte så bra helg för dessa klasser med tanke på LagSM helgen innan. Där tävlade typ 90 ekipage i dessa klasser .

Jag sov i lastbilen då de va svårt o få svar från hotellet gällande parkering. Gick fint. Praktiskt o va på plats. Tog min sedvanliga promenad på morron. Hamna i en jättehage m får(kanske passande) men de va fint.

Var hemma vid 16 ..åkte o röstade,handlade. Hem o fixa lite i lastbil och sedan blev de en old school kassler m banan o nötter. Till grabbar alltså. Själv åt jag kvarg till kvällsmat. Hade mumsat Anthon Bergs ägg m marsipan i bilen…………

Hästarna vilat under helgen. Dels för att Iogurte fnasat sönder hovar på nåt vis o jag inväntar hovslagare som kommer i morron. Festus ska jag rida idag. Hittat ny övning med bommar. .

Lite resor till Närke för träningar blir de oxå.

Får skriva mer i morron…….ska kolla TV