4 aug

06.36 Fikar. Sovmorron? vakna 6…la mej 00.00= 6 timmar. Kan de kallas sovmorron?? Det beräknas från själva läggandet eller antal timmar man sover? Man tycker sovmorron ska innefatta ett sömntillskott.

Sovmorron o lägga sej 22 o gå upp 5 är ju egentligen mer sovmorron.

Nåja så blev de så nu är jag stressad. Ska jag köra en planka??? Eller rida???Behöver rida 2 innan 10.15 eller helst 3 faktiskt. Lektion och sedan lektioner i kväll. Behöver handla. Packa för i morron. Åker mot Uppsala.Vallentuna

Jo jag har uppenbarligen missat att informera om att Lars kolliderade med ett rådjur. Skada på bil därav skadebesiktningen igår. Ibland kan man önska man hade en pansarvagn….dvs en volvo 240.

Gillar verkligen min bil inte de.

KUL-NOT

Dömningar i Vallentuna får en o inse hur gammal man börjar bli. Varit där i typ 14 år eller nåt. Varje augusti.