3 aug

05.37 Fikar. Efter en mer noggrann nedsättning av kopp så står den där snällt.

I går red jag fm ,mockade. Birk va hemma så jag tänkte sänka min ”måste ” nivå lite. Jag spenderade nån timme med han när han för första gången skulle svetsa en liten detalj på sin bil. Va mentalt ett stöd. Inte mkt mer. Det var en bakluckedämpare som släppt i fästet. De gick!! . Kul grej. Blev själv sugen på att svetsa allt möjligt. Hahahaha

Ägnade en stund åt att ordna med min krockskadade bil. Försäkringsbolag…skadebesiktning mm. Ska in idag på morron innan Uddevallaresan .

En annan stund gick åt att se lite Intermediare IB som jag ska döma till helgen. Provsatte lite siffror,,,

Vi satte in en höbal till sto m föl. Tycker de har varit ett skumt bete i år.

Kvällsfodring. Hittade en helt OK engelsk deckare som jag såg 2 avsnitt på. FInns 6 st. Gött.