2 april

06.04 Fikar. Idag stalltjänst morron sedan Hagfors. Åker 9.00 Hemma em och då rida de två som ska tävla i morron. Packa klart….

Ont i huvet. En sviktande inre balans. Va betyder de? Att jag egentligen inte mår bra. Och vad betyder ”egentligen” inte mår bra? Man mår bra men ändå inte? Mitt fysiska mående är väl så bra de kan va på en 60 åring gissar jag. Kanske mitt psykiska oxå,på ett sätt,på ett annat inte.

Känns(favoritord) som jag får en spark i bakhuvet då &då ,kan inte riktigt hantera den. Jag måste(inge bra ord heller)hantera den på de ena eller andra viset. Tar enorm kraft som jag behöver till mkt annat.

Kommer inte hinna skriva i morron, åket strax före 6 på morron m 2 hästar så de får bli måndag nästa.

Hur kommer de o gå??? Hoppas hoppas Festus kommer över 62%. I msvB5 Då ska jag lämna MsvB. Ja man kan tänka så,om man vill.

Bör klara de men han kan oxå flippa o bli jättetittig-tvärstanna o stirra varianten men vi får se.

Iogurte har gått st Georg på runt 64% BÖR vara lite bättre MEN då har jag inte haft en tekniskt miss. Ridit på säkerhet så att säga. Gör jag väl nu me men inbillar mig att han har stärkt sej och bör kunna vara lite bättre……Men rätt nöjd med runt där iallafall.

Man behöver några starter innanför kavajen så att säga.

Fotade Junior igår …blev bra.