18 mars

05.32 Fikar.Lätt huvudvärk. Har vaknat 100 ggr …dels för att Skrutt fått hostanfall dels för jag haft ont i ett knä och dels för att gula katten legat ovanpå just detta knä(han är tung) att jag oxå haft Bagges låt i huvet som slår på varje gång jag vaknade gör natten orolig. Ogillar inte låten men gillar inte heller. Lite mycke musikal och trall.

Börja med att rida 3 st. Handlade. Viktigast och det enda skulle vara Grönsåpa och hostmedicin till Skrutt. Kom hem med 2 kassar m mat -ingen såpa. MEN hostmedicin.

Ost….. stod vid ostdisken en stund. Jag är inte överpetig med priser men ost är rätt dyr och går åt här hemma.Man vill köpa Svarta Sara o Port Salut/Jarlsberg och kan så göra vid stadd kassa men vanligtvis blir de extrapriser o dyl. Jämförde lite kilopriser.

Har för vana att slänga ner en sån där Gouda eller Edamer de har i bitar. Stor lapp m 59:- eller nåt. Tänker att de är tänkta som nån budgetost likaså Hushållsosten. (blir mest den) Nu va de så att budgetostarna var dyrare i kilopris än flera andra . Färdigskivad ost har inte varit intressant för mej. Tror jag tycker smaken sitter lite i skivandet i stunden. MEN nu såg jag att flera av de färdigskivade var billigare än de andra kiloprismässigt. Märkligt.

Köpte en färdigskivad…Tilsiter De va jättegod. Onödigt ?tjocka skivor. hahahah Återkommer i ärendet.

Lagade en kyckling i slowcookern. Vet inte om de va optimalt men hittade ett recept. Jag behöver ju inte äta (hahahah) Gjorde en fisk i ugn till mej. Bättre.

Städade o rensade igår. i stallet. Tvättade grejer.Sorterade handdukar,vojlockar mm. Skönt.

Idag blir de rida ,lektion och förbereda lite för söndag.