19 mars

06.14 Fikar. Sovmorron till 5.45 Härligt. Man får kosta på sej.

Igår red jag 4 hästar. Alla i solen på utebanan. Så skönt. Idag är de minus igen så de är tveksamt men man vet inte. Inbillade mej att de tyckte de va rätt gott oxå..liksom avdammade. Manegen är mörk. Vi har funderingar på att byta ljuset eller ljuskällan kanske de heter men nåt som heter ekonomi? sätter otrevliga käppar i hjulet. Hahaha

Jag hade en skön eftermiddag. Equisport från Strömsholm. Kollade och inspirerades. Ja blev inspirerad som fasen. Såg några bekanta som hade olika mål förstås. Martin som är o placerar sig med båda hästarna och så kan man rida för att ”ta sig runt” Int II är ett mäktigt program ,långt och krävande på både fokus mentalt och fysiskt.

Lax till kvällen och Bäst i test. Inte så jätteroliga tester denna gång. Kollade ikapp favoritprogrammet Elitstyrkan. Så bra. Vilka människor?!!!!!!Snacka om pannben.

Sedan kom meddelandet att dressyrtävlingen är inställd. Nån häst i ridskolestallet sjuk. Både Faaan och ledig? Helgen var ju planerad i minsta detalj och nu FLOPP sa de. Men den ska väl fyllas med Equisport?? haha

Tittade lite om de fanns nån B5 i närheten men inte de.

Så idag rida igen och nån lektion.Birk är hos kompis för fisketur.