5+6 mars

05.47 Fikar. Vakna redan 5 o gick upp. Trevlig helg som vanligt i Uddevalla. Åkte fredag och lämnade in en trasig nosgrimma på Bergvik som jag behöver komma ihåg att hämta,

Fick för mej jag skulle skriva en info grej om tränare. Frågan dyker ju upp då och då: Vad finns de för tränare??? ex vis i Värmland.

Vet inte ”folk” vad tränare innebär i Ridsportförbundets kontext? Tror inte de. Handlar inte om mej personligen utan vad som krävs för att kalla sig tränare. Klart jag kan kalla mej elektriker eller varför inte frisör??? Jag klipper ju mej själv och innan Lars o Birk fatta även de.

Men de blev lite skarpt läge o lite känsligt. Vi får se……Handlar inte om att nån är bättre än nån annan för de är som sagt information.

Ex vis jag KAN vara bättre o rida än nån som startat Grand Prix trots att jag INTE startat den klassen men jag bör inte kalla mej Grand Prix ryttare(i min värld iallafall)

Nåja.

Idag är de stalltjänst och rida. Har en del träningar och sedan ska jag fixa klart proppar och invänta slalom-Birk.

Lyssnade på P1 på vägen hem ..i bilen…från Uddevalla. En panel diskuterade allt som händer. Bl.a Anna Kåver som är en pionjär i KBT terapi.

Oro(positiv) kan vara konstruktiv och få oss att agera och lösa problem.

Oro(negativ) kan förgifta oss och få oss att gå sönder.

Det gäller att begränsa intaget av krigs-info. Hålla sig informerad men inte för mkt utan skapa en egen bubbla med sina behov.