4 mars

06.00 Fikar Gott.

Tankarna som håller en lätt illamående …..man kämpar för att tänka framåt eller vad man nu säger. Inte mkt att glädjas åt om man ska va krass. Tills för nån dag sedan kunde man tänka lite att tur man bor i Sverige för vi håller oss utanför.

OM jag nu ser till mitt…visst har biljarders folk de sämre men för mej..och fler.. Jag ska till Uddevalla o ”jobba” Dyrt…ska tanka bilen. Sprita händer för detta covid som man nästan vant sej med…..man ska komma o träna. Vilka har till slut råd att köra sina hästar? ägare av anläggningar ber om att inte använda ljuset för elen….(ingen fara) Man ska börja se sig om efter flyktrum o spara matvaror. ??

Samtidigt vill man ”se framåt” Samtidigt har man barn som vill ”göra” roliga saker o bara va barn….Livet går vidare- Ja vart då? Personligen stänger jag öronen,tittar på skräpTV….Ja jag måste tanka och muttra om priset men detta kriget???Ofattbart…. de va då de pratas de om sista världskriget Då gick de här o Hitler o allt. Nu har de i princip hänt igen??? Gahhh Har de ingen tvätt att hänga???

Jag tror de bästa är att vara som vanligt. ör ens psyke om inte annat.

Trots allt red jag igår. 4 st. Fortsatte planera midsommar etc. I morron kväll/mån blir den klar.

Räknade konstigt med fölningar….inte konstigt de är tjocka 12 maj är första.

Uddevalla 2 dgr och träningar hemma söndag.

I bilen i em . Lyssnar på bok som jag inte riktigt greppar.