26 feb

https://www.newbody.se/shop/bjorklidens-ryttarsallskap-ryttarsalskapet

06.04 Fikar. Inatt….då fasen har jag sovit utan ett vaknande.Hela natten. Kommer inte ihåg när de hände sist.

Nog va jag trött igårkväll men de är jag ju oftast.

Igår red jag 4 hästar. En va ganska kort pass. Hade en trevlig lunchgäst och snicksnackade en stund. Bortåt kvällningen hämtade jag Birk från ”gårn” och vi handlade stort…hämtade en pizza till han och åkte hem. Jag hade tagit upp älgfärspaj som jag hade i frysen.

Ännu en förnedring i på spåret som ändå är så kul för jag inbillar mej jag har bara en svacka typ. Jag kan nästa gång. Men alla dessa personer som de kan,fattar inte alltså. Rent allmänna grejer men personer.

Jag kan egentligen bara djurfrågor-växter…kan o kan men oftast.

Idag blir de stalltjänst och sedan Hagfors/Munkfors touren. Kaniner i manegen så ska jag rida får de bli innan 9.

I morron ett möte vid Värmlands Dressyrryttare. Det är ”förstörtid” dvs mitt på. Svårt att hinna före eller efter.11.00

Har lust o strunta men kanske blir spännande.