25 feb

05.52 Fikar. Gott. Idag hemmavid. Skönt.

Igår var Johan här och jag red 2 st. Lyfte på grundridningsmattan m Iogurte. Han kan väldigt mkt men behöver,som jag sagt tidigare, vara ärligt framme för skänkeln. Ett jobb som kan göras t.om i skritt till stor del.. Jobbade nästan bara fyrkanten o rakriktnig. .Han vill dra sig ur liksom och behöver bli lite mer gympig.Ble bra.

Festus tyckte han rent allmänt var mkt bättre. Gjorde lite linjer från B5.Funkade Jag tappade själv lite fokus o prata mest på slutet. Så kan de va.

Vid lunch bakade jag 2 kanelbullesockerkakor. Asgott.

Idag ska några vila några gå Eller alla gå. Vet inte. Kanske tömköra nån.

I morron blir de träningar uppe i Värmland hela eftermiddag in mot kväll.

Har stängt öronen(i stort sett) gällande österut. Orkar inte. Jag lider med alla som drabbas men vad ska jag göra???Ofattbart.

Ist för nyheter tittar/lyssnar jag på oviktigt…