11 nov

06.17 Fikar. Faktiskt försökt att sova till kl 6. Svängde in på gården kl 23 och kom i säng midnatt.

Igår var de mest en grejardag. Mockade stallet och sedan kom Jocke. Dels skulle Trischa och Sparkel in samt fölet som dessutom skulle avmaskas.

Gick så bra. Fölet inte jättemammig alls och grimma på och avmaskning. Men vi tog in alla först

Sparkel och Trischa gick rakt på lastbilen och stod som två ljus hela vägen. T.om vid godisinköpet i Segmon. Som jag visserligen kunde ha skippat. Kanske därför jag INTE har huvudvärk idag?? Att jag åt lösgodis mellan 13-14?? Kanske inte hahahahahahDet vore roligt att försöka spåra varför, då har man nog o göra resten av livet.

Släppte av Sparkel på värsta fina anläggningen. Under uppbyggnad. Trischa följde med till där jag är o har träningar och klev in där. Verkade trivas.

Idag blev de inget Johan för jag hade dubbelbokat. Tror jag ska stryka mej från Örebro. För mkt nu…. En tävling utan mening. En del tävlingar har liksom ett syfte. Denna har inget syfte egentligen så jag har 96% bestmt mej. Har dessutom en del annat att pyssla med.

Vi ska städa gården en dag denna helg.