12 nov

06.38 Fikat färdigt. Höll på att glömma. Kom hem sent och vill sova iallafall 6 timmar,då blev klockan satt på 06.

Igår mockade jag och red sedan Iogurte. Fram för skänkeln och sedan filmade tvåor och hans start med ettor. Kul.

Samma med Festus,känns rätt bra och gjorde lite galoppjobb på film.

Hade lovat Birk att steka pannkakor så det hanns precis innan jag fick åka. Jag gjorde en kaffekorg till Johan som skulle ställas av i manegen. Mot Dammängen. Upptäckte kaffekorgen när jag var i Kristinehamn. Hahahahah

Lars fixade en macka när han kom hem. SNällt.

Strök mej i Örebro. Huvudsyftet var att tävla med Tarco men jag vill kolla upp en grej till så då ställs hela kalaset in. Åker till Hagfors o har träning ist.

Det har droppat in extremt med räkningar under denna månad. Extrapengar hököp-torv-pass-vaccinationer-avmaskningskostnad…mm mm

Bra o jobba. Utnyttja mej bara!!!! Hahahahahahah

Ikväll Idol igen,snacka om snabba veckor. Försökte mej på en liten strukturplan gällande gårdsstädet i morron. Den provade jag med Herr INTE STRUKTUR dvs Lars. Försökte få han tycka de va hans ide…. kanske lyckades.

Ska bli skönt o va ”ledig” för att storstäda gården.