18 sep

05.38 Fikar. Släpper detta m huvudvärken ,ska försöka hålla mej från att skriva . OOooooonnnt.

Ska släppa ut o rida en innan jag åker för träningar. Avresa 09.15.

Igår var ingen bra riddag. Eller va de en jättebra kanske. De vet man först efter.

Birk hade studiedag och gick o greja ..muttrade om fiske osv. Jag sa vi kan fiska en stund ,mellan 13.30 och 16. Sagt o gjort. Jag packar bilen sa Birk så tog jag in hästarna. Vi käkade och åkte. Väl framme vid Norumsälven så hade han inte packat ”mina” drag. De kunde jag ha tänkt på själv. Ja just de.

Jag får ju inte låna dina sa jag. Nej de får du inte men de ligger ett i bagagen och ett i handsfacket. Jag tog dessa och de fick bli mina. Hahahhahaah Han säger till mej o köpa drag på REA…Undrar varför.

Kasta kan jag ganska bra. Men fiskar du inte så ofta och ska kasta i en Å bland träd som hänger över…är runt dej och botten full av nedfallna grenar……

Kasta ut första kastet. As-snabb med att veva men satt fast direkt. Lyckades dra in en stor gren. Gick vidare…fastna 3.4 ggr uppe i lövverket.

Ett av dragen va ett ytdrag som är lämpligt i denna miljö då den går uppe på vattnet. Men de kasta jag över till andra sidan där de på tillbakavägen kroka i en gren. Gick av,,,,både toppen på spö (billig skit enl Birk) och linan.

Fråga om jag fick låna en tafs o sätta på . Nej han hade inga såna jag skulle ha med. Hans tafsar kostar lika mkt som ditt spö skratta han.

Jag knöt fast draget i linan. De va ett större skeddrag. . Birk hade nog haft nästan 10 gäddor som han tappat. Lite märkligt men jag såg de oxå.

Helt plötsligt får jag hugg och kämpar in en gädda på typ högst ett kilo. Hahahah kändes stor. De är för jag har ett trasigt Aborrspö från Dollarstore säger Birk. I bilen hem frågar jag vem som vann fisketävligen…..Han säger han vann egentligen. Hahahahha

Verklighet
kändes så hahahaha