17 sep

05.52 Fikar. Ingen huvudvärk på ett par dagar. Verkar va så här…..Ingen sömntablett-huvudvärk Sömntablett -huvudvärk. Detta är ingen medicinsk vetenskap utan VERKAR vara så att hur trött än jag må vara.och somnar så hjälper inte sömnen eller är av en sån kvalite så jag får den vila man behöver.

Får ha koll på detta.Sedan förstår väl jag oxå att detta är ett symtom på ett annat problem som är orsaken. Check på den.

Igår red jag Festus och Actor. Gick bra. Blåste men va ute. Idag ska jag rida alla. Hemmadag med några träningar.

Svårt att hitta tävlingar fortfarande.

Är riktigt less på några saker. :

Vår tvättmaskin fick varningslampa o pep i helgen. Står Waterproof och kontakta service. Stod i kö(måndag) 40 min för att bli hänvisad till en Karlstadsbaserad firma. De hade öppet 8-11 med telefon så jag skicka ett mail i deras frågeruta. Inte hört ett ljud.

Vill bygga ett typ farstu-tak till ena lösdriften. Kontaktade pensionärspoolen i måndags o sökte snickare. Vi återkommer inom en dag. INTE de inte.

Fattar inte djursjukhus heller o deras räkningar. Som djurägare med fler hästar pumpar man in en del pengar(även andra förstås)

Det kostar 580:- i grundavgift!!!!??? Har man beställt tid för röntgen och får ett pris på x antal plåtar. Alltså + grundavgift. Vill man sedan få ett intyg som bör följa röntgen kostar de 700:.

Då bör de vara så(vet inte) att åker jag in för en vaccination så är de en grundavgift på 580:- och sedan 485:- för röntgen?

Jag åker o klipper mej….. betalar 250 i grundavgift och sedan blir jag klippt eller vad jag nu gör.

Jag är dessutom så less på alla kontroller,pass,intyg,registreringar straff, datum…….man har kollen på sej som en jädra brottsling.Rätt papper,rätt ifyllt,rätt tygel…rätt ansökning….rätt registrering…rätt sadelgjord… De är inte kul

Imorron Karlskoga