3 aug

05.44 Fikar. Lugn dag igår. Var klar med stallet ,utan att titta på klockan, vid 9 tiden. Hästar ute o mockat.

Börja hänga fram sadlar .Ringde kliniken..En av hästarna reagerade vid kratsning och invid strålen var de ömt. Verkade ha varit eller är nåt som luktade. Jag har gjort rent o grejat -inge halt eller varm men är just på den punkten lite nojig. Ska in nu på morron.

Red 3 st. Festus imponerar i bytesskolan. Härligt.Var klar m ridnind bortåt 13 och hade du fått hjälp innan med lunchfodrning av Birk. Lade in eftermiddagshö och åkte till Coop för handling,apotek och hämta ut de nya crosstövlarna.

Funderar på att efteranmäla till Hagfors fredag. Så Actor speciellt får gå på annan bana ,inte varit ute i år ännu.

Åker till Vallentuna lör morron..

Apoteket-mediciner. Vilket jävla system …jag får inte hämta ut all medicin utan nästa gång är om 3 veckor säger personalen Va? Men jag är här nu och vill slippa komma ihåg ”om tre veckor”

Ja den ena går bra nu men inte den andra. Det är ju inte heller så att det är knarktabletter utan blodtrycksmedicin. Kul o överdosera eller varför kan man inte få göra som man vill och som förhindrar alla extraturer. Speciellt Molkoms apotek. Lapp pådörren. DENNA VECKA ENDAST EN PERSONAL SÅ VISA HÄNSYN BL:A BL:A

DENNA VECKA LUNCHSTÄNGT MELLAN 12.30 -13.30 när man står 12.10 o knckar på.

Världsproblem men ändå.

Idag rida nån efter klinikbesök och sedan Örebro gänget Hemma 22 typ