2 aug

06.04 Fikar och är lite tom i huvet(trött alltså) 4 ganska intensiva dagar med dömande o tränande men väldigt givande.

Jag åkte ner till onsdag em efter ha servat min fina bil på Nordmarkens motor i Karlstad. Jag kom ner vid 19 och tog en macka . Började döma 8 på morron. . Dömde första halvan av dagen sedan en längre lunchpaus och dömde vidare till 19 tiden.

Hittade en fin klubb/LagSM jacka jag tror vi ska beställa

De flesta domarna bodde på hotellet och det bestämdes att middag skulle ätas på hotellet då de va sent. En trevlig salladsbuffe blev de och lägdags vid 22.30 för jag skulle börja 8 igen. En del börja senare osv..

Dömde på liknande sätt och var inte klar förrän 19.30 på fredag kväll. Åkte hemöver o hemma 22.15 .

Gick upp 5 för att släppa ut hästar tidigt o hinna rida en innan träningar började kl 8.45. Snälla kursdeltagare hälpte till med lite mockning.

På kvällen hade vi grillknytis och de blev jätteroligt. Musikquiz och lite dans blev de.

Första red sedan 8 nästa morron och på den vägen var de. Klar 18.30 med stall o allt. Tog då hundar o gick på en timmes promenad o lyssna på bok. Städa hjärnan. Om de nu skulle gå?!….

Fick med ett gäng fästingar hem usch. La mej 22..

Nu trött alltså. Har inte varit hemma egentligen på 4 dagar. Kläder,väskor,grejer i bil,grejer här o där …..Idag bara till affärn en sväng.

Ska rida hästarna och ta stallet. Betala räkningar o tvätta.

Denna vecka Örebro i morron och ev tävla fredag samt åka till Stockholm lör morron o döma i 2 dagar. Men de är kul och det man vill hålla på med.