6+7 feb

05.30 Fikar. Sovit rörigt.Mkt projekt brukar betyda jag vaknar o inte riktigt får ihop vad/när och hur…… Nu vet ja. Stalltjänst och avresa Hagfors 7.50.De va de jag skulle göra.

Två träningspass i Uddevalla,alltid lika trevligt. Fick chansen att se CrystalCandy 3 år. Samanthas avkomma e Demand. Svart och vacker.En fantastisk galopp!! Lätt såsom sin mamma. Ett superjobb av Jakob & Lovisa.

Stora framsteg av gänget i övrigt. Nu fattas bara tävlingar. Helt otroligt att det inte kan genomföras.

Åkte inte hem utan direkt till Sunne på programträning.

Hann hem till den alltid lika dissade Mello. Gillade ingen låt men de är kul ändå. Engelsk deckare…..avslutar. Inte bestämt om jag tyckte den va riktigt bra men sevärd. Birk hos mormor efter en dag i SkiSunne.

Jag återvänder strax e lunch och har nån lektion här hemma.

Ridhjälp i helgen. Jag rider i morron .