5 feb

05.49 Fikar. Huvudvärk men inte högt blodtryck. Som en gammal tant. Kollar sjukdomar hela tiden. Mest för de inte går o va sjuk….de går de väl inte för nån egentligen men de kan nog(inom normala gränser) vara mer eller mindre krångligt. Om man nu pratar ”normala” åkommor.

Igår red jag….får skriva red faktiskt. Vill egentligen inte rida vid denna kyla . Ett jädra planerande med kläder och att bli varm sedan kall. Fick ridhjälp. T.om radion i ridhuset fryser…. ändrar ljudet så när jag red en dag så blev de helt plötsligt högsta volym. Jag vände huvudet dit o tänkte Va faan gör nån? men ingen va där . Hahahhahaah

Idag tveksamt om rida. .15 minus och jag behöver vara inne 11 för att förbereda lång helg.

Uddevalla i em/kväll…..Uddevalla morron sedan till Sunne -programträning. Hemmasent lördag. Sönd Hagfors morron sedan hem o ha lektioner samt ev spekulant.

Alla laddare,varma vantar,filtar etc…. packas.

Krångel för Ricardo. Han behöver göra test(Covid) x antal timmar före och innan resan och de passar inte m tider. Finns inga tester för han i Karlstad utan behöver ta i Stockholm. Kanske inte blir nåt alltså.