1 feb

05.54 Fikar den förste feb…..snabb månad hoppas jag. Minus 16 ute. inte kul. Bestämde igår att jag ska kosta på mej de värsta high tech ridvantar och strumpor. Åker in idag. Skiter i vad de kostar men orkar inte ha ont och ha ångest för den biten. Det kan va nog jobbigt som de är. Rida hästar och händer som isbitar utan känsel eller ha träningar i oisolerat ridhus i 6-7 timmar…..

Igår fick alla vilodag..ja de jag hade ansvaret för igår iallafall. Hade 2 lektioner och stalltjänst.

For o handlade på em. Gjorde matlådor. Det blev en massa Kålpudding ,stroganoff, klyftpotatis, currykyckling och kassler m banan o nötter. Lagade mat i 4 timmar. Ville inte äta sedan utan tog endast 2 apelsiner.

Kollade Farmen och den där militärgrejen. Rätt kul.

Idag som sagt ska em bli ”min”. Denna vecka Örebro i morron och Uddevalla till helgen

Marilyn Monroes skor….på utställningen