31 jan

06.45 Fikar. Har satt en älgstek i Slowcookern och diskat.

Minus 15 .

Igår förhandlade jag med mej själv. Först tänkte jag skriva en lapp till Martin att jag skippa ridningen 8….sedan tänkte jag höra om jag kunde dela m nån lite senare. Jag släppte ut o mockade lite lagom…..men red som vanligt. Hann inte bli varken kall eller varm så de va jättebra. Iogurte superduktig. Några byten, lite piruettjobb.

Actor gick oväntat bra. Jag får definitivt skärpa mej Rider för dåligt ibland. Så nöjd med båda. Martin stod ut hela dagen. Inte kul alltså…vilket jädra jobb. Stå o kanske gå i minus 11-16 grader i 8 timmar. Omänskligt.

Man tar en fika…. ja som blir kall på 2 minuter ,kakan fryser,mjölken fryser osv….usch. Man behöver uppskatta de andra årstiderna mer.

Idag vet jag inte. Planerade rida hingsten men mentala orken tryter. Har hela stallet m mockning först och ev 2 lektioner (om de inte bangar)

Känns bra att de går så bra och egentligen kunder de få vila men samtidigt bra om de rör på sej.

Lars fixa ny dörr till hönshus = bra!!!!