5 jan

05.59 Fikar. +12 i rummet. Hahahhahah. Inget gnäll. Ett konstaterande. Skulle kunna siva längre idag…kanske hela dagen. Måste prova nån gång.

Idag behöver jag få en löpande band ridning. Många att rida. Speciellt när de är lite kallare vill man inte tappa tempo.

Såg ett program m Jamie Oliver där han fick mej att vilja göra Filodegsknyten m fyllning och en grekisk sallad.

Men jag har ju långkoket kvar vilket va görgött!! Gräddsås o sönderkokt älg Så jädra gött.

Tyvärr blev jag så chokladsugen så den sista julklappschokladen fick se dagens ljus. En megastor Merci. Tog ett gäng,bjöd familjen o gömde resterande för mig själv.

I em har jag lovat Birk att åka till Karlstad ”för o se på en grej” En dataskärm. Mina ögonfransar behöver fixas o de är svårt att få till tider. De finns problem o de finns problem. Man kan välja o fokusera på de små faktiskt. Intressant-kommer på de i detta nu. Fokusera på banala problem.

Kanske en lösning på kort sikt……