6 jan

06.16 Fikar men har redan fikat lite i köket. Ledsen för WordBlitz ligger nere. Abstinens.

Igår red jag Tarco-Junior-Lacando-Fado och Iogurte…… många. Etta blev Junior som steppade upp ett snäpp igen och kanske Fado…..

Tyckte alla kändes OK men ibland,speciellt med de nyare,så kommer man ibland ett stort steg i rätt rikting och man har kanske innan stått på samma ställe nån vecka. Gäller verkligen o härda ut. Rida mer när de känns ”hopplöst” De mesta löser sej.

Var till Karlstad med Birk på em. Granngården,handla och ny dataskärm. Villkor för skärm-godis och drickaförbud fram till 1 april. Han har dealat förut. Vet inte om de ÄR bra eller dåligt men jag tycker de är bra.

Idag blir de en liten tur till Karlskoga och i morron Uddevalla. Bilen in på service i morron. Den har berättat de behövs-de är bra.

LYCKAN på bild. Birk STrand