29 aug

05.38 Fikar. Ska ut på tidig promenad för hinna med mina uppgifter denna dag.

Ut m hästar,promenad 1 timme,mocka,rida Actor,lektion,lektion,åka Karlskoga(överdomare) hem och lektion samt fodra.

Igår kändes Actor fin….han är så mysig!!! Faktiskt. Nästan som kärlek….

Var effektiv på fm igår så på eftermiddan hämtade jag Birk och vi åkte o handlade till kvällen. Hade övertalat honom att skippa Tacos o vi gjorde hamburgare ist.

När vi kom hem blev jag rätt överraskad av att han följde med på promenad. Jag hade inte hunnit på morron så de blev en eftermiddags. Vi gick rundan och jag tog med en påse ifall man hitta nåt. Plockade lite lingon….det finns så mkt men drygt o plocka för hand.

Kom hem o tog in hästar. Hade fodringshjälp på kvällen. SKönt. Hade en del paprikor så jag lade in dem…aldrig gjort förut. Blev fint o smakade som de skulle. Gjorde 4 matlådor till Birk eller Lars m kycklingröra och kokade lingonsylt på de som blivit. Rensandet va heller inge kul. t.om svårt.

Har försökt fixa licens till en saluhäst Carro har emn vet inte vart de kört ihop sig. SKrivit o frågat men den har inte gått igenom . Carro verkar få tävla Iogurte ist….i morron. Så hon behöver kanske rida han idag hahahahah Hon har ridit en gång förut.