28 aug

05.39 Fikar. Trött. Intensiv vecka.

Igår var jag med Iogurte på social träning . Lastades och åkte till Hammarö för att Johan skulle kika lite. Hästen skötte sig exemplariskt. Lastningen hem lättare än dit,smög lite när han gick mot stallet men inga utspel alls. Gick fint i manegen. Guldstjärna alltså.

Han tyckte jag var ”på rätt väg”. Fin häst.Trevlig inställning

Jag åkte hem,körde en höbal och stack till Uddevalla. Önskar att Uddevalla och Karlskoga/Örebro kunde flytta ibland så de blir ny väg…… kan man göra så?. Tur jag ska till Malung söndag.

Actor vilodag . SM kläder är klara. Lättare jackor och T shirt. Härligt.

EN liten notis om Birks skola. Jag fick ett meddelande 9.55 där det står att Birk frånvarande från lektione. Jag blir orolig trots jag inte är speciellt hönsig. Men tänkte jag…..Vart är han då? Har de hänt nåt? Överkörd? Svimmad,? jag börjar ringa Birk ….skriva han ska höra av sig osv.

Jag pratar med en bekant o jag berättar de som inträffat. Han säger att : Så gör dom om barnen kommer 2 min försent till lektionen. Va faan!!!

Skriv sen ankomst isf !!!!! Då kanske man inte blir jätteorolig utan mer ”arg”. Tycker inte de är OK. Ändra texten.

Idag lektioner på fm samt rida. Började på 5? böcker igår. Vilken skit. Tonen i boken,uppläsarens röst och hur saker beskrivs….orkar inte. Vart är alla bra böcker.

Lyssnat på ex vis B:A Parish….. väldigt speciella men så fingertopps-skrivna.