14 aug

05.50 Fikar. Ja ..lade mej strax före midnatt igen. Lång dag igen. En sväng till Uddevalla. Resan gick ovanligt bra. Brukar ju bli så ap-trött men inte idag. Så konstigt de är. Ändå sovit så lite.

Red o skulle filma igår ,Birk utkommenderad. Rider några slutor ,serien osv säger Birk: De står att de misslyckats. Helvete va trött jag blir. Ja jag KAN bli trött om jag nu gör fel med telefonen. Eller fel o fel. Jag har nu fått reda på att ggb? inte är så stort i denna. Varför ? inte vet jag. Va är ett SD kort?? Låter politiskt?

Nej så de gick inte. Behöver rensa mer än jag gör så de gjorde jag igår. Ska prova idag igen.

Träna lite…släppa ut o promenad. Rida och behöver ta en tur till stan för inhandling av LagSM kläder. bl.a

EN härlig hst framför. Mkt träningar,tävlingar och dömningar. Detta kräver då en del planering för dels resor och hemmaplan.

Ska oxå fota o filma föl/ettåring då jag behöver sälja en av dessa. Fått ett bra deal på inridning av 2 åringen jag har. De närmar sig och jag blandar mej inte in i en sådan.