15 aug

06.08 Fikar. Jag gnäller…….jag gör de med mer än en grej. Har planer klara men gnäller. SOm en gammal repig vinylskiva. Jag som anser mej så handlingskraftig i vissa lägen är så handlingsförlamad i andra.

Berättar gärna för andra (gnäller) men gör inget åt de sedan men gnälla ska man …eller är de en överlevnadsmekanism? Som att pysa ur luft ur nåt som är på väg att explodera??? Ja men inge roligt är de iallafall.

Jag har ju haft lite krångel med telefonen,kamera och att de inte går o radera grejer ..

Köpte en ny igår. KAN inte få ihop överförningen trots att denär väldigt enkel. Har börjat förstöra mitt Facebook konto o lite så. 375 lösenord och ”acceptera”du detta??

Hoppas nån insatt kommer under dagen. tar med mej grejerna till domarbåset.

Birl fick köpa lite nya kläder till skolstarten. Inte så förr då jag handla de jag tyckte va fint och han satte på sej. Känns som jag har köpt samma kläder i flera år. Svarta byxor,Hoodtröjor i liknande färger. Jagsäger men du har ju redan 3 svarta……Ja men de är ju dejag gillar svarar han.

Red båda hästarna och tömkörde en annan. Sista vaccinationen på nya så han kan starta snart.