17 juni

06.00 Fikar. Planen var att sova till 6.15 då jag la mej 24 men inte.Synd. Igår va fixet igång.Alltså jag skriver så mkt lappar till mej själv men de är bra alltså.

Försökte planera maten. Ska göra förutom sillen,potatisen o köttbullarna några broccoli/fetaost pajer,jansons frestelse,laxsnittar ,tonfisksnittar, mor skulle göra en Lökgalette nån slags smördegsgrej.

Syrran gör tårtor. Handlade igår….grovhandlade. Får puls kände jag…i kö på affär. När jag vet de blir dyrt. Hahahhahah va skumt. Till bolaget….till ÖB o köpte tält mm. Tänkte på tallrikar o bestick,de skulle man ist köpa på loppis…… men gjorde inte. Fick snikanfall när jag skulle köpa bättre plastbestick.

Red Zachary…….spännande. Carro hinner inte tävla Neymar så jag ska prova han idag. Kanske inte hinner tävla 2 med så få starter.

Försöker komma ihåg hur jag placerat folk o fä men de är svårt…de kanske löser sig

Kl 23 igårkväll gick vi ut o tog in föl o mammor. Vilket väder. Kanske mesigt men de har inte mkt skydd i den hagen. Behöver släppa ut med de andra idag. Lynx ska hämtas hoppas jag . Kollas m ultraljud idag.

Städa fönster i stallet på agendan oxå.