16 juni

05.41 Fikar. Ont i huvet. Men de löser sig. Igår va de lite träning och jag red Zachary som hade en riktig svacka. Jag som hade anmält o allt…… hahahhahah

Anmälningar ramlar in fortfarande och de är kul. Blir ju en del pauser pga vi har ponny och häst samtidigt. De får ju inte ”krocka”.

På kvar att göra: är städa hus,laga/förbereda mat,handla,bolaget,hästaffären,inhandla enklare tält,sätta upp tält,staäda fönster i stall-sopa bort de värsta dammet,kubbar,soptunnor ut,domarbås vid B…..släppa hästar på betet….släppa ut andra hästar i annan hage… mm MEN de är rätt kul ändå.

Igår fixades utebanan o sekretariat på ett föredömligt sätt….. undrar om de blev solbrända? JennieS o Therese.

Idag behöver jag handla /till stan. Rider nu direkt på morron. Mitt i allt börjar Skrutt smita till nån grann-tik som löper. Får dra omkring han i longerlina o binda här o där. Helt plötsligt har nån kopplat lös o tänkt ”Jag håller koll” men de gör man inte. Skrutt är tyst och slug…..bara försvinner. I bilen o köra ner till grannen.