12 juni

06.00 Fikar…Har skrivit fel datum ser jag.. vet inte vad som hände o jag bryr mej inte.Cool som jag är.

Igår värsta fixardagen.harva banan Red 3 hästar. Planterade blommor,röjde lite. Fixade lite annat. Hade dock rätt bra hjälp men ändå!!Bra dag med lagom blåst så de inte va för mkt fluger.

Har ännu inte bestämt om jag ska tävla nån midsommar. Man kan resonera: Va skulle de göra?? om de går åt pipsvängen-har gjort förut. Eller orkar inte. Vi får se. Har ju några dagar på mej att träna.Är dock sugen på att inviga mina nya vita ….kanske kan ha dem på o låtsas jag ska tävla?

I natt var ston m föl ute för första natten. Hörde bara en galopp utanför. Inte optimalt med hagen utanför sovrumsfönster…eller iallafall slingan som oftast tas i galopp.

De ska vara i stora hagen sedan som inte jag sover bredvid. Skulle vara i Vara i dag men lite få anmälda till lång resa. Är ju en knölig dag för många ed avslut mm. Så de blev en gratisdag. Så kan de va.

ser att jag ”glömde” ogräset vid sidan……
vilken rumpa…man vill bara gosa
Fina Klematis vid sekretariat