10 juni

05.55 Fikar. Igår när jag åkte in på grusvägen vid hemkomst från Karlskoga var de nåt vid vägkanten…en rävunge. Trodde den skulle bli jätterädd när jag stanna bilen o titta. Nej den irrade omkring en stund.

I morse skulle jag släppa ut Skrutt och då sprang vår bruna katt in samtidigt.När jag nån minut senare skulle ropa in han var han i hästhagen…kanske 3-4 meter från honom nåt brunaktigt. Tänkte bruna katten men kom på den sprungit in..kolla o blinka. En räv!!

Inte lika liten men inte fullvuxen heller. Han o hunden nosade omkring som om de va 2 hundar. När jag ropade in Skrutt flytta sej räven lite,Skrutt börja komma till mej men ändrade sej o börja jaga räven.

Räven inte jätterädd(vilket man kan förstå) Orolig för Skrutt och ett ev slagsmål..fick jag honom att avbryta jakten.

Igår red jag Zachary. Både bra och inte så kul. Idag ska jag rida fler. Behöver dock harva banan. SKa lägga på lite grus oxå.

Tveksamt om de blir Vara. Tycker de är lite få anmälda