26 maj

05.25 Fikar. slutet av maj …..den underbaraste av alla tider men hur de blev…..Jag är inte alls så påverkad egentligen av Covid men visst är de konstigt.Om man tänker så är de saker som ger energi som är försvunna(så är de för mej iallafall) Tävlingar….de som är det man rider för egentligen. Ja man rider för de är ”roligt” men om man dessutom är tävlingsmänniska eller resultatmänniska så vill man stämma av ”hur roligt” de har varit.

Att döma dressyr har oxå varit som ett andningshål även om man jobbar i en egentlig mening…

Små resor eller längre …vi har rest varje år tillsammans med Birk och ofta med mor oxå.

Ja de är iallafall maj och så vackert ute. Igår gjorde jag en inne-i rummet gym-comeback. Inte nåt på en vecka…fölningar och en inre stress. Plankade 15 min och gjorde lite annat. Men idag orkar jag inte igen. Hästar ska in från lösdrift,hovslagare och annat händer under de första timmarna. Hoppas på en skönare em.

Behöver köpa en större plastlåda till nästa gäng kycklingar som ska kläckas 29 maj.

Igår red jag bara Actor..Carro tog Zachary. Jag satte 17 byten i varje…världsrekord för mej. Han var rätt off för skänkeln i början så jag fick rida mkt reaktions ridning så att säga. Provade sedan 4-3-2 och de funka. Gjorde 2 st 10 i varje och kände ett annat framåtgripande och satsade på att maxa. 17 st kanske hade blivit fler om inte Carro kommit i vägen hahahahah

Nya regler för tävlingar. De släpper från 10 mil till 15 mil fågelvägen?? Hur kollas de? Att hela tiden ändra i proppar och hålla ordning på allt sånt. ……