25 maj

05.49 Fikar. Trött. Tyckte igår att Samantha va ”konstig”. Bytte plats på henne o Lynx så jag fick kamera.

Så under kvällen kikade jag och de sista vid 23….Vaknade midnatt o tyckte jag såg ben…..ingen häst…. hemskt. Jag väckte Lars o han sa de va Samantha som såg ut att krysta med benen rakt ut. Vi slängde på oss o sprang ner. Nehej då hon reste sig upp o titta på oss. Resten av natten har jag hållit koll på kameran men inte.Tur i oturen eller vad man kan säga. Hon har ju 2 veckor kvar.

I går gjorde jag stallet innan 7 och åkte sedan till Sunne. En timme för tidigt så en paus i bilen kanske faktiskt va välbehövligt.

Hemma vid 16 och tog in hästrna.Förberedde kvällen. Birk o jag for o fiskade. Ingen fisk men mkt blåst. .

Idag är Birk ledig från skolan. Blir de bättre väder ska vi städa bilen. Klippning på schemat . Färgning onsdag.

Har mitt andra projekt ,byta jord på blommor ,behöver även städa till kycklingarna.

Vi får nog denna dagen o fyllas oxå.

Två hästar att rida idag. Måndagar har blivit lite helgdag för mig.