6 maj

05.54 Fikar. Bra träning igår på Actor. När jag kom hem därifrån fick jag se Carro rida Neymar på utebanan….SÅ FIN!!! Han kanske är tillbaka på banan.

Ibland kanske de är så att man får ta nya tag…Jag red Zachary bl.a och de funka rätt bra de oxå.

Kycklingar..6 st hittills. Kanske inte blir fler.

Behöver bygga ett nytt hönshus. Får nästan sätta nån prio på de. Vill ha ett lättskött med uteplats. Visst ska de få gå lösa men då behöver vi vara på gården När vi inte är hemma skulle de va skönt med en utegårs.

Idag blir de Karlskoga och i morron Uddevalla. Hade tänkt strunta i programridningen på Segersta för jag inte orkar men får då en förfrågan att döma några ekipage…… blev kluven. Man vill ju hjälpa till…..

Min ork håller på att sina faktiskt. Vet inte riktigt vart energimässigt jag ska börja nysta. Är nog större än vad man tror….inte bara ”o vila” Jag vill ju jobba. Men som vanligt en massa annat. Har inte hunnit till gym på en vecka nu. Det är en liten energi-plussare faktiskt. Även om att åka dit kan va bökigt.