5 maj

06.00 Fikar men har oxå agerat barnmorska till kycklingar. 4 kläckta hittills,alltid lika nervöst. Det nervösa med både föl och kycklingar är att vara med o se från början hur hjälplösa de är….. svaga efter sin tid nånannanstans,ihopvikta ska deras kroppar sträckas ut o få kraft och egen balans.

Bättre o va bortrest ibland. Typ fly….

Igår red jag Actor o Zachary. Actor bra,satte ihop serien igen som har strulat lite.Ska iväg och träna idag.

Måndagar är ju lite ”vi” dag…jag o Birk. Vi åkte till stan och gjorde några ärenden och han fick välja nya byxor. Ville ej ha jeans utan de blev ett par Adidas och lite strumpor efter eget tycke.

Försöker organisera hur vi ska lösa de m ston och hagar/fölningen. De som ska föla tar jag in på natten. Tror de ena ”fölet” från förra året kommer o ha lite åsikter om detta……Vi får se. Just nu i denna kyla hoppas jag de dröjer lite till. Datumet satt till 13 maj .