5 feb

05.51 Fikar. Ugnspannkaka i ugnen.

Igår var de nog bland de bästa Tarco känts. Gav mej själv en massa 8 or på byten ex vis. Gött. Actor vilade och är nog lagomt busig idag när de är -8 …

Idag är de Karlskoga på schemat så då blir de inspelning på favvoprogrammen Mästerkock o Farmen. Vill bara se enkla program.

I söndags var jag o Birk på promenad i skogen, Gick nästan en timme. Pratade minnen om när han va med o plockade svamp när han va lite… Vi återupptog en gammal tanke vi haft och bestämde att sätta den i verket. Gå ut i skogen vid 4-5 på morron…gömma oss o se vilka djur som kommer fram. Behöver bli lite ljusare.

Kikar lite på Strömsholmstävlingen igen. Kan tänka mej åka m Tarco tor fre. Har mailat o frågat om uppstallningen,om jag verkligen behöver betala fullt meetingpris när jag vet den används fre-sön. Vi får se