4 feb

05.53 Fikar. Nästan alltid fikar.

Igår var en hemmadag förutom ett matinköp. Red ,höll mej från att göra serier o jobbade m form o fram för skänkeln. Mkt bommar .

På em hade jag satt en älggryta i ”cookern” och provat göra havregrynsgrötspannkakor (enl Lindas bakskola) Det lät gott för mej men de va bökigt och slängde de efter 3 pannkaksförsöket. Har 3 jag ska äta idag.

Birk gjorde en köttfärssås som han vill ha den samt mördegskakor med sylt. Svingoa. Jag gjorde en kanelbullesockerkaka. ännu godare. Tror den blir så god till vanilj eller jordgubbsglass.

Igår la jag mej 21.20 så skönt. Är egentligen så trött,känner att jag inte ”får” vila ut. Eller får? de får jag väl handlar om oförmågan att vila ut. Nästa fråga: Vad är vila?Sömn? Ja till viss del skulle jag vila lägga mej i dvala ett tag men mental/psykisk vila vore inte så dumt heller.

Idag tror jag det är vilodag för tävlingshästar och rider några andra.