25 april

05.51 Fikar   Kom hem 22 igår efter träningar i Karlskoga. På dagen ridit Actor. Var själv i stall så de blir lite knöligt att få till de m allt.

Eller jag orka inte…. Ska rida något mer idag. Veterinär kommer o ska kolla en del saker.  Har några lektioner i kvällningen.

I nån slags ärlighetens namn vet jag inte om jag klarar av att hålla ”skutan” flytande. Njuter faktiskt av att ha mkt träningar,tycker de är superroligt. Speciellt de återkommande man kan göra en långsiktig plan tillsammans med. Önskar jag kunde utveckla den biten mer. Ha paket liksom. En rimlighetskalkyl vad man kan förvänta sig osv och  om våra kalkyler går ihop och är samstämda. Intressant

I övrigt är de svårt. Jag har svårt att sortera vissa grejer….Jag är jättemkt bokad som domare på långväga dömningar….jättekul och nyttigt att hålla sej igång.

Pengar behöver in. Jag har fått boka bete till några då vi har blivit av med de runtomkring. Vi har lite men inte så de räcker till alla.

Jag var kallad på möte på arbetsförmdling om att ”de behövs praktikplatser och att så många nyanlända behöver komma ut på jobb”  Jag sa jag behöver akut. Att framledes anställa ….samt erbjuda praktik. Har jag hört nåt??? Inte ett ljud, Jätteintresserade my ass.

Nåja ny dag nya planer eller???