24 april

05.41 Fikar. Huvudvärk.Stel i nacken som faanhuvud. Gahhhhhh……både bra o dålig dag i går. Hann /orka inte rida.Att ta ut o mocka 14 boxar känns som semester. Faktiskt. Hade två lektioner. Handlade ,var chaufför åt Birk,

Lyssnade på bok och hade de egentligen rätt gött. Men så trött och allteftersom så börja huvet osv….. tog faktiskt febern i kvällningen 38.4 så de va sant. Tror inte jag är sjuk ……inte fysiskt iallafall. Tror jag är trött…tror o tror….hahahaha

Borta nu men huvet….de kommer gå över jag vet väl de.

Igår funderade jag verkligen vart de inte funkar. Nåt gör ju att de blir så här. Dels att jag ”reser i jobbet” mer än förut. Mer träningar. Jättekul förståss.

Lars borta under veckor…klart han jobbar ju inte här men allt runt m Birk osv…..Vad behövs? Färre hästar. Japp. Projekt sälja av är inte gjort i en grisblink då jag inte hinner fixa detta fullt ut. Jag skulle ex vis behöva va ledig 2 veckor för att organisera,rida ,frisera osv….Behöver en ”gårdskarl” lite som jag haft förut men de var en kvinna så gårdskarl är ju mer ett uttryck.

Eller är de så? Bävar för föltider…….ännu mer pass.

Igår provade vi några byten på Neymar…..som ett smäck. Vilken häst!! Vilken Carro..

Idag Karlskoga