16 nov

05.37 Fikar. Faktiskt plankat varje dag denna vecka. Igår glömde jag de på morron men fick lov att göra de på em innan resan till Hagfors . Där va de lika trevligt som vanligt och tyckte träningarna blev bra. Även som tränare kan man känna att man når mer eller mindre fram ,speciellt om de va ett tag sedan sist men de gick fint.

Idag kommer de spån. Jag ska ha träning med Cilla och praktikant. em ska ägnas åt TV rumsstädning och gardinbyte. Den obligatoriska ommöbleringen troligen.

Jag tar Durbis    en tablett för hjärtat. 3 ggr om dagen. Jag har känt mej rätt OK de sista dagarna så jag glömde ta med kvällstablett till Hagfors. Tänkte oxå att det verkligen inte kändes som de behövdes. Tas vid 18-19 annars. När kl va 19….börja de. och har inte slutat än…sovit illa. Har märkt förut att när de väl börjar hjälper inte tabletten så de typ lugnar sig. Så kan de va

Idag rida så många som hinns tror jag eller om de är vila för Tarco? Får kolla listan.