17 nov

Trischa okt 206.09 Fikar. Hahahha vilken skräll faktiskt att William S blev kvar i Idol. Men skönt. Natalie superbra men lite ”tråkig” på nåt märkligt sätt. Inte spännande.

Bragi ägde.

Igår var en bra dag. Red Trisch och Actor. Trisch är SÅ introvert och explosiv på samma gång vilket är en konstig känsla. Kan gå typ ett Intermediare program med alla svårigheter men tvärstanna nånstans och stirra på nåt som inte …titta..titta för att sedan gå. Vid avskrittning igår red jag runt och ut i skogsbiten. Härligt!! Skrittade över parkeringen och vips!! Hoppa rakt upp i luften med tvist. Man fattar INGET. JO denna gång rörde sig plastpåsen  inne i en metallsoptunna som stod vid kanten. Sedan helt normal igen.

Och idag ska jag o Cilla till Åmål på staketträning. Behövs definitivt då hon inte vill gå inomhus…bättre ute.  Cilla inte tävlat under hela hösten ska prova ett Inter I program..

Tvättade fönster och möblerade om i TV rum. Nu är de redo för julgranen.

Lagade en supergod potatisgratäng med spenat och en Teryiaki-lax .

Birk följde med mormor hem och han ska hämtas efter Åmål. Cilla lämnas av för upphämtning i Grums.

En såld häst ska hämtas idag på fm. .

I morron är en annan dag…….Musik

Jag är numer en ganska bitter människa…eller jag har tänkt jag ska bli de. Jag älskar verkligen att ha träningar och ska verkligen utmana mej att bli en bra tränare(vad de nu är) samt brinner för domarbiten som jag verkligen älskar.

Så det är safe liksom. Det handlar inte så mkt om mina egna bedrifter eller lyckanden kontra misslyckanden utan när andra personer är inblandade. I min värld är det väldigt få personer som man moraliskt man kan lita på. Moraliskt i detta fall är ett brett tänk i många vinklingar med många mindre och större utstickare. Fattar va?  Flummigt