28 feb

05.30 Fikar .Fyy faan igen. eller de håller på. Vakna 04.00 med blodtryck 150/100 huvudvärk nästan smått illamående. Söker här nu inte nåt medlidande utan en blogg är en blogg. . Inte skönt o starta dagen. De värsta är att inget gör de bättre..kanske fysiskt arbete. Det är obehagligt i allafall.

Men gör nåt åt de !!!!! Ja jag har försökt o försöker. Byta vårdcentral…gick till dyra doktorn 1600:- för ett besök…..skrivit till hjärtavdelningen där jag en gång låg……sökt några andra läkare men ej fått respons..

Nog om detta.

Igår gick hästar fint. Red 4 st Rider nu utan sporrar för dessa skav. Skav av tygel…..av täcke…..men funkar bra.

Gjorde min domarårsrapportering. Åt stekt potatis m gröna bönor….

TV soffan. Ett avsnitt av Alla mot Alla sedan Luther.

En kompis från Norrköping kommer o våldgästar ikväll o stannar över. Beställt pizza leverans av Birk i lagom tid då jag lastar 2 hästar strax o far mot Eva Karin o Strömsholm. Hemma vid 19 .

Jag kämpar lite nu med att se saker mörkt eller ljust. Man kan se de som jobbigt att ex vis åka på träning….huvudvärken…tiden osv. Man kan se de roligt. Bra träning ,fina hästar..nästan som en semesterdag. Går o vända saker i sitt mindset. Ibland lätt ibland svårare.

Hade bokat uppstallning i Fagersta. Nu fick jag meddelande att de inte gick. Gahhh……. Festus är inte jättekul på nya platser och jag vet inte hur sugen jag är på att ha dem stående på lastbilen hela dagen.