29 feb

06.06 Fikar. Inget Strömsholm igår. Höll på att köra fast på grusvägen…Snöstorm från ingenstans. Huvudvärk. La ner projektet.

Tog tillfället i akt o for till akuten. Jag gillar inte att åka dit om de inte är akut MEN då jag inte vet alls vart jag ska gå,inga läkare i Molkom och inte lätt med listningar hit o dit på 1177 så gjorde jag de.

Kom in före 12 ut 17. Detta är inget utredande ställe vilket jag förstår men jag fick en remiss till vårdcentral. EKG bra…väldigt lågt blodvärde. Lite halvkonstigt …fråga om jag bajsa blod och jag sa NEJ. Han sa att vårdcentralen ska justera blodtrycksmedicin varje år…de fattar jag ioch försig inte hur…. men han la till en tablett och jag fick en igår…. I morse 147/100 Vaknat 100ggr med huvudvärk. Idag ska jag göra en mental uppryckning.

Min kompis från Norrköping kom igår. Ingefär samtidigt som jag kom hem. Vi käkade o kollade TV. Idag ska jag rida och de vanliga. Handla.

Ny träning bokad nästa ons och jag hoppas att väderhelvetet är förbi.