27 feb

06.05 Fikar. Spännande natt. Jag vaknade 03.20 och anande…… Gick upp o titta efter EPA… ingen Birk heller. SKriver SMS ”har de hänt nåt? ” Får svar Kommer snart Kompis med hem.

Våra sovmöjligheter…… gick upp o plocka undan mitt tillfälliga kontorsbord dvs säng..hämta kudde o täcke. Kl 04 kom grabbarna.

Somnade om en stund.

Igår red jag alla tre. Gick riktigt bra. Åkte in med lådor av kött till mor (som jag mötte i stan) handlade lite. Skippade Myrorna då jag kände tiden rann iväg. Glömde köpa ludd till tyglar. Får se vad jag har i gömmorna här hemma. De va väldigt va skavsår de blir. Jag rider båda utan sporrar men tror den ena kan känna av min trasiga stövel…..hm

Lagade kassler m bananas och en fläskpannkaka. Åt själv stekt ägg o ris.

Ska rida idag igen och har nån lektion. Nu behöver jag ta tag i innegrejerna i em. De betyder enklare städ….planering….o lite annat.

I morron träning Strömsholm igen. Tar båda. Spännande.