26 feb

05.53 Fikar. ”Man ska inte gnälla” Nej de kanske man inte ska …man ska inte synda med allt vad de innebär. Livet leker? SKulle kunna(i sin bubbla).

Nej känns som de kommer ikapp. Trött -blodtryck-gammal-vinter-ögonblicksbilder i dressyren-orken-besöket av Murphys lag och alla människors olikheter.

Nej nu är de mentalt tungt. Faktiskt. Finns inga trollspön. Jo eventuellt ett med 10 miljoner strödda över mej, då skulle jag kunna dra på mungiporna. Hahahahhahaha Nej de rätar upp sej-Ibland verkar man behöva ramla mer i en avgrund för att klavra sej upp.

Hela lördagen Örebro på överdomarkurs hem o fodra sov……igår då hann jag rida 2 hästar innan avfärd och dömning mellan 11.30-15.30 . Satt snett hela dagen (mitt fel) lätt nackspärr. Hoppas alla var nöjda. Det var ju faktiskt en gest från Värmlands Dressyrsektion att bjuda på en programträning. Jag erbjöd mej redan i höstas då jag inte kunde hjälpa till med Infracupen. SmRK va snälla o byggde bana. Hade inte ens tänkt så långt.(skräll)

Funderade en sväng o åka o sola solarium på hemvägen . Kunde kanske hjälpa mot min avgrund och lätt grö/lilaskimrande hud som inte piggar upp när man oförberedd ser sej i en spegel. Hur mkt bruncreme går de annars åt.

Ingen planka på 3 dgr . För mej är de oxå påfrestande. Idag blir de igen och i morron.Inte onsdag men tor fre. Så är veckan.

Tror jag ska filma när jag longerar. Odi ex vis…även longerad m grimma kastar med huvet o håller på med ”hästrelaterade ” tics. Tror jag gör de idag faktiskt. Snart blir ryttare så provocerade och kanske är de så de får bli. Att vi alla har nån skitbild vi kan ordna ur en film. Ibland kan man faktiskt inte hjälpa placeringen av huvet utan de KAN ske utan s.k tvång.

ÅHHH detta är ju oxå en del i en avgrund. Ist för att man är förväntansfull inför tävlingssäsongen så hänger detta som en blöt filt över en. Att man orkar???? Vår tid på denna jord? Putin????

De flesta människor har väl en grundsnällhet. Nån är elak…ta den men att sedan åka runt o fota o anmäla är ju inte sunt.