1 feb

07.10 Välkommen hövvevärken. Eller de sa jag redan vid 01 förresten. Tänk att man inte får till ett system i detta. Kan va att Birk vill jag skulle ligga tillsammans med han i dubbelsängen och Lars i andra rummet….Jag sov ensam igår,inrullad. Ja intevet jag. Älskar o sova med Birk mer än Lars så det är inte personligt på de viset.

Igår köpte vi ryggskydd till störtloppsBirk. Bara o slappna av säger han………inte kan man de när han åker rakt ner.Köpte även cool dekoration till hjälm. Kommer bilder.

Det är så kul att Birk hittat nåt han gillar…..

Åkte till Coop Sysslebäck. Nån förhoppning fanns att hitta nåt slags fik men  den infriades inte. Blev Våffelstugan på berget ist. Lite hemmabuffe på kvällen. Köttbullar-kokta ägg-rostat brö-pasta -korv-tomater-ostar mm.

Idag ska jag stretcha lite innan jag åker,skulle behövts efter oxå. Jag plogar så jädra mkt…åkte i en röd backe igår och den hade två stup som jag hasade ner ifrån. Kunde inte ens lägga om skidorna o svänga. hahahahah kom ut mot kanten där de va duktigt m lössnö. Fick backa mej horisontalt ut i backen igen o börja om.

De som är duktiga är jädrigt duktiga o se upp för ”bär i bana” Tur.

Förvånad att de flesta är rätt OK att åka. Jag kommer ihåg förr när de va en massa dålisar och en massa krångel i liftarna för fölk satte sej på ankarliften osv….ser i princip inget sånt.

Om vi spekulerar i att de va 100 folk som åkte i går -1 är bäst så var /är jag nog nr 93?? Rätt dålig-tålig och stark men tyvärr-för stort mått av katastroftänk..