2 feb

13398860_1738881356355080_1113969250_n07.00 Usch igen. Låg o funderade. Jag gillar ju o sätta bild på saker och funderade på en sådan beskrivning gällande huvudvärk-sömn o den biten.

Man kan säga att de ä lite som en massa biljardkulor…problem och orosmoment är mörka kulor och ”roligt” är ljusa.

Ibland när man lägger sej så är huvet fullt m mörka kulor som börjar slå mot insidan…..man letar efter ljusa kulor som kan vara ivägen-för de kan de.Ibland fångar man en ljus kula och håller den på plats. Ibland kommer ett gäng mörka o slår undan den.

När kl är typ 03 så kan de va ett väldans krig inne i huvet. Då har de mörka gjort blåmärken på insidan.

Huvudvärk.

Kan låta bortskämt eller otacksamt kanske? Jag har haft en underbar tid i Branäs. Birk är lycklig nr 1 på listan. Jag & Lars haft gött o taggat ner.Tyvärr denna gång,två stora stora kulor som följt med hela resan.

Man får hela tiden väga o sätta i perspektiv,är de så illa? Vad gör de om 100 år? Nej inte så mkt kanske men nu. Lätt att tänka : Jag har Birk-mitt ”allt”   Ja de har jag (vi) men jag tror inte man ska fixera sig vid en annan människa. Tro att de är dens uppgift att göra mej nöjd.

Lätt att bli missförstådd.  Tror alla behöver sin linje som inte är relaterat till nån annan individ. Ridning-styrketräning-slöjd-matlagning etc..etc… Som är ens eget,givetvis är ingen utestängd eller så men en person ska man inte leva genom utan med.

Kulor i huvet däremot kan man va utan….

I em har jag träning. Trots mina uttröttande beskrivningar om mitt (väl) och ve som gillar jag att jobba. Jobb har inget med kulorna att göra.

Ska bli jättespännande att följa ”mina” ekipage denna säsong och hoppas att jag ska kunna vara m o tävla/coacha.

Snart ihopplock av rum-frukost-påklädning och nån timme i pisten innan hemfärd runt lunch.13414414_821862441283499_1734557237_n

19.00 Hemmavid. Gött. Red en sväng på Avatar. I morron ATG m Toris. Tidigt. Till Hammarö på em.