31jan

störtloppkant Pistkanten . Bor där nere

störtloppb

Coolingen. Han sa : Gött jag slipper overallen i år. Detta är mkt snyggare

störtlopp

Störtloppspose

06.46 Underbar natt!!! Vakna 4 ingen huvudvärk, Somna om o vakna som en utsövd bäbis?Ist för ett utskete äppelmos.

Grejen är att jag är sällan trött på morron. Eller aldrig.Kan göra vadsomhelst inom 20 sek från vaken. Tror jag ligger o är redo på nåt vis?

Åkte i tre etapper igår. Tror de blev bortåt 5 timmar. Då jag som sagt va plogar en del så tar de styggt på dessa underbara spiror man har. Birk säger jag ska åka mer rakt ner o slappna av…… skulle inte tro de. Ser mest akutrum och gips-sköterskor swischa förbi hahahah

Lite folk. Ingen liftkö. Så jädra gött. Åkte en slinga genom skogsparti igår med barnfigurer o annat lek. Den va slingrig och isig. Lars & Birk försvann direkt men tyckte själv jag fick till ett bra flyt.

Då hör jag en massa ljud bakom……Då får Ni bromsa skriker skidläraren till 5 åringarna bakom. Hahahah ikappkörd av skidskolan.

Käkade pizza på kvällen,kolla TV o sov . Såg en rätt OK engelsk thriller på 4 :an .

Att hjälpa till beror på sammanhang och hur bekant man är . Tänkt mkt på detta. Ibland har man inte befogenhet att hjälpa till typ som man skulle fråga om man ska hjälpa till att torka bord på restaurang eller hjälpa nån från bil med varor..in i huset o packa upp. Känner man den inte blir de konstigt.

Men man kan fråga uppenbara saker eller bara göra dom eller inte alls låtsas om dom. Släpper de nu