9 april

05.56 Fikar Dag 3 utan huvudvärk. Spännande att jag tagit ett hälsokostpreparat i just 3 dagar. Vaknar fortfarande men ingen huvudvärk. hm…..Läste om de Den aktiva substansen är extrakt av passionsblomma, (Passiflora incarnata L.) 

Ja de kanske är en tillfällighet. Får vid lämpligt tillfälle inte ta. Kolla om de blir igen.

Igår red jag alla hästar dvs 3 st. Utomhus i regnet. Skönt. Gick rätt bra med alla 3 Idag blir de 2 av dom.

Tog en tur till Karlstad iförd vinterstassen. Halsduk-mössa-långkalsonger-2 tröjor o termojacka. De blev varmt ska jag säga. Köpte hästmat och ”korvdelen” till cafeterian.

Lagade en slags kasslergratäng till grabbar och satte mej sedan m tävlingen. SKa väl idag ”öppna” upp alla tävlingsgrejer här på gården såsom sekretariat..speaker osv.

Har fortfarande inte fått ordning på tävlandet kommande veckor. Man blir så mkt borta dessutom och de behöver fixas hemma. De va inte som på stenåldern, ingen gubbe,barn,gård eller annat. Bara sej själv.

Men de är för o nackdelar m allt och var sak har sin tid.

Ser att de kommit upp små toppar ur jorden. SKulle behöva ta en tur i rabatter. Får dock hålla mej till minusgrader är ett minne blott. Införskaffa ”utepå trappen ” blomster.

SKa oxå ta en lugn loppisrunda typ nästa vecka. Inte för mkt kläder….flera egna timmar att göra vad jag vill med. De skulle vara skönt.