7 april

05.56 Fikar Absolut NOLL huvudvärk. De va inte en dag för tidigt.Varför?? Kanske för lägret flöt på fint? Åt inget sött på kvällen? Drack för lite? Ska man nånsin få veta.

Nåja lägret var slut vid 15 i går och de gick riktigt bra för alla. De va 3 tappra som hyrde häst här och de är fasen inte lätt o sitta upp o få ”träning” med en gång. Jag känner hästar och kanske blir väldigt precis men de är kanske både bra o mindre bra.

Red inget själv igår. Plockade undan o hade lite disk o greja med.

Idag träningar och ska försöka rida innan första lektionen. Vi får se. Kommer INTE o orka i sen em kan jag säga.

Hade chill-kväll m Masked Singer och engelska Dragons Den.

En träning i Vara om nån vecka inställd. Hade de på känn delvis då de hänt grejer av privat natur. Öppnar då upp för stor-tävlingen i Lidköping. Snacka om att komma sist även om du rider på 65% Vilket startfält men de kan man skita i. Att man kommer sist alltså, man tävlar först mot sej själv.

Är dock anmäld till nåt på torsdagen…. innan. Mkt pengar ,tid o resor …svårt. Dömer sedan rätt mkt så man vill ju hålla sej igång m tävlandet. Att åka m 2 hästar på meeting är faktiskt jobbigt om man är själv. De ska mockas i uteboxar , trångt brukar de va utav helvete,,,, de ska promeneras fler ggr om dagen då de inte finns hagar…grejer osv.

Får fundera. Behöver väga mej…känt mej helt tjock hela helgen. Behöver inte va så eller så har jag gått upp..